si en
O PODJETJU VIPI D.O.O.

Podjetje VIPI d.o.o. je zasebno podjetje, z bogato družinsko tradicijo, ustanovljeno leta 1957. Ukvarja se s proizvodnjo in prodajo sadnih sokov in osvežilnih pijač VIPI, sadnih in zeliščnih kisov ACETUM, izbranih žganih pijač KLANŠEK in ekoloških izdelkov za zdravo življenje.

Poslanstvo podjetja je skrb za zdravo življenje in varovanje okolja. Poudarek je na polnjenju sokov in pijač v vračljive in nevračljive steklenice, ki se v procesu proizvodnje uporabijo večkrat. Omogočajo vroče polnjenje in sokove brez dodanih konzervansov.

Posebej velja omeniti VIPI motni jabolčni sok, ki je popolnoma naraven in nepogrešljiv pri vsakodnevni zdravi prehrani. Izdelan je iz sveže stisnjenih slovenskih jabolk, ki so plod integrirane pridelave slovenskih sadjarjev. Sok je pasteriziran in brez vseh dodatkov (brez sladkorja in brez dodanih konzervansov).

V ponudbi so tudi tradicionalne žgane pijače Sadjevec, Brinjevec in žgane pijače KLANŠEK v elegantni darilni embalaži. Odlikuje jih čarobnost tradicije, ki je prepletena s prefinjeno tehnologijo proizvodnje.

Ponudbo podjetja dopolnjujejo naravni sadni in zeliščni kisi ACETUM, izdelani po povsem naravni poti. Primerni so za izdelavo različnih solat, mariniranje in kot dodatek pri raznovrstnih zdravljenjih.

Pri proizvodnji pijač se vse začne in konča z dobro vodo.  Voda, ki se uporablja pri proizvodnji, prihaja izpod Karavank in sodi med čistejše slovenske vode. Od leta 2002 se vsa voda, ki se uporablja v proizvodnji, tudi filtrira, kar zagotavlja še večjo varnost in kakovost pijač.

Dobra voda je dragocena in njeni viri so omejeni zato podjetje pridobiva svoj vir pitne vode. Na podlagi pridobljenih mikrobioloških analiz vode iz poskusnega črpališča bo sprejeta odločitev o njeni uporabi.

Kakovost in varnost izdelkov podjetja je povezana z notranjim nadzorom na temeljih HACCP sistema.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?